Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1282/batkivschina-odina-vlast-nachala-podgotovku-k-falsifikatsiyam-v-okrugah-v-kotoryh-naznacheny-vybory-na-15-dekabrya/

Версия для печати / Оригинальная версия





Батькивщина: Родина: Власть начала подготовку к фальсификациям в округах, в которых назначены выборы на 15 декабря

лада почала підготовку до фальсифікацій в округах, в яких призначено вибори на 15 грудня.
 
Зокрема, стало відомо, що місцеві органи влади у мажоритарному виборчому окрузі №94 отримали вказівку зібрати інформацію про можливість приписати в окрузі додаткову кількість виборців, які проголосують за провладного кандидата.
 
Так, Васильківська районна державна адміністрація направила до сільських та селищних голів телефонограму, у якій вимагає оперативно надати інформацію про кількість дворів у селах, куди можна прописати людей.
 
Також вимагається надати інформацію про всі підприємства, «зазначити кількість працюючих, «прив’язати» їх до виборчих дільниць, визначити серед них старших (для лояльно налаштованих керівників)».
 
Крім того, надати інформацію про кількість гуртожитків і зареєстрованих виборців із зазначенням виборчої дільниці, на якій вони голосують.
 
 
Серед іншого у селищних голів запитують «пропозиції щодо добрих справ у селах, як, наприклад: освітлення, ремонт доріг» і спонсорів, які можуть це профінансувати.
 
У телефонограмі міститься вимога надати всі ці дані до 8 жовтня.
 
Як відомо, кандидат в народні депутати від партії «Батьківщина» Віктор Романюк на минулих парламентських виборах переміг висуванця Партії регіонів Тетяну Засуху у 94-му виборчому окрузі. Однак Окружна виборча комісія визнала недійсним голосування на 27 дільницях округу та відмовилася враховувати понад 30 тисяч голосів. Через переслідування з боку влади Романюк був змушений відбути до Італії.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 04.10.2013
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X