Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1281/batkivschina-reshila-ne-menyat-svoih-kandidatov-v-problemnyh-okrugah/

Версия для печати / Оригинальная версия





Батькивщина решила не менять своих кандидатов в проблемных округах

В Центральному штабі партії ВО «Батьківщина» відбулася нарада, присвячена питанню участі кандидатів у депутати від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» на перевиборах в одномандатних округах, які призначені на 15 грудня 2013 року.

На нараді були присутні висуванці від «Батьківщини», які перемогли у 2012 році, але в яких влада вкрала перемогу: Аркадій Корнацький (132 округ), Леонід Даценко (197 округ), Микола Булатецький (194 округ). Не зміг бути присутнім Віктор Романюк (94 округ), який через політичні репресії режиму Януковича змушений перебувати за кордоном.

За підсумками наради були призначені керівники штабів, відповідальні за виборчу кампанію кандидатів в депутати від «Батьківщини». Були також визначені та затвердженні основні напрямки тактики і стратегії участі у виборчій кампанії кандидатів від партії «Батьківщина».

Окрему та особливу увагу було приділено питанню протидії адміністративному ресурсу, захисту результатів виборів від спотворення та неможливості встановлення підсумків волевиявлення громадян.

На засіданні було також прийнято рішення звернутися до міжнародних організацій з проханням направити міжнародних спостерігачів для спостереження за ходом проведення виборів у 5 одномандатних виборчих округах.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 25.09.2013
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X