Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1260/kievskaya-ybatkivschina-prinyala-reshenie-yobnulit-spisok-kandidatov-v-deputaty-kievsoveta/

Версия для печати / Оригинальная версия





Киевская «Батькивщина» приняла решение «обнулить» список кандидатов в депутаты Киевсовета

Київська партійна організація «ВО «Батьківщина» звертається до Київської міської територіальної виборчої комісії  з вимогою скасувати рішення про реєстрацію кандидатів у депутати Київської міської ради по багатомандатному виборчому округу.

Відповідне рішення було прийнято сьогодні  делегатами  ІІІ етапу X–ї конференції парторганізації, повідомляє прес-служба Київського осередку «Батьківщини».

У партії зазнаначають, що таким чином звернення про скасування рішення про реєстрацію наступних кандидатів у депутати до Київради – обнулення списку -  за списком виборів 25 травня 2008 р. має убезпечити входження  до Київської ради інших людей, у разі складання депутатських повноважень нинішнім складом фракції «БЮТ-Батьківщина».

«Це є практичним, юридичним і логічним рішенням, яке необхідно зробити всім опозиційним партіям, представленим у Київраді.  Це – основа для складання повноважень всіх депутатів Київради після 2 червня, коли Київрада стає нелегітимною. Без депутатів міська рада не зможе функціонувати. До того ж, у разі обнулення списків ми можемо бути впевнені у тому, що до міської ради не потраплять люди, які вже не мають жодного відношення до «Батьківщини», - заявив голова Київського осередку партії, народний депутат Юрій Одарченко.

Він також додав, що в цьому випадку – після винесення рішення Київською ТВК,  депутати від  фракції «БЮТ-Батьківщина» складуть свої повноваження. 

byut.com.ua

 

Автор: admin от 31.05.2013
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X