Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1252/na-prezidentskie-vibory-opozitsionnye-sily-dolzhny-vydvinut-edinogo-kandidata-klichko/

Версия для печати / Оригинальная версия





На президентские виборы опозиционные силы должны выдвинуть единого кандидата - Кличко

На наступні президентські вибори, чергові чи позачергові, опозиційні сили повинні висунути єдиного кандидата, щоби перемогти чинний режим Януковича  і зробити з України європейську державу. Про це заявив лідер фракції “УДАР” Віталій Кличко під час акції “Вставай, Україно!” в Києві.

“Ми повинні об’єднатися і нанести потужний удар по сьогоднішній владі, щоби перезавантажити владу. Тому я дуже радий, що сьогодні лідери всіх трьох  опозиційних сил вирішили об’єднати зусилля”, - наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що “УДАР”, “Батьківщина” та “Свобода” – це різні політсили, які мають різні ідеологію і погляди, але їх об’єднує “боротьба проти сьогоднішньої диктатури і бажання жити в сучасній європейській  країні. Ми за це боремось і ми переможемо”.

“Ми всі живемо в одній країні. І ми любимо цю країну. Та хочемо жити в державі, в якій працюють закони і існують рівні права. Це об’єднує всіх українців – Схід і Захід, Південь і Північ”, - підкреслив політик.

Лідер “УДАРу” подякував всім, хто приєднався до акції “Вставай, Україно!”.

“Я хочу звернутися до кожного, хто сьогодні, незважаючи на перепони влади, незважаючи на те, що нас розділяли сотні і тисяч кілометрів, приїхав до Києва, висловити свою громадянську позицію боротись за краще майбутнє”, - зазначив Кличко.

Віталій Кличко також закликав  всіх учасників мітингу вшанувати пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу.

“Сьогодні День Європи. Але на жаль сьогодні і жалобний день. 69 років тому кримських татар вислали до Сибіру. В Криму в ці хвилини відбувається багатотисячний мітинг. Тож давайте разом висловимо їм свою підтримку”, - відзначив лідер “УДАРу”.

klichko.org

 

Автор: admin от 21.05.2013
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X