Русский Выберите язык  Выберите язык

Оппозиция поставила Кличко дедлайн до конца недели, чтобы он определился с мэрским амбициями

Опозиція чекає від лідера УДАРу Віталія Кличка якнайскоріше визначитися з тим, чи буде він висуватися на посаду мера Києва.

Про це заявив народний депутат від "Батьківщини" Олександр Турчинов в інтерв'ю журналу "Фокус" - повідомляє 
TCH

За словами Турчинова, опозиція мала давно вирішити, хто стане єдиним кандидатом від неї на мерську посаду. "Тема з єдиним кандидатом від опозиції вже запізнюється. Тривалий час Віталій Кличко працював у цьому напрямку, заявляв про готовність балотуватися. Тепер, коли опозиція сказала, що готова його підтримати, він мовчить. Ми не можемо довго чекати. Якщо Віталій не визначиться, опозиція буде висувати іншого єдиного кандидата", - підкреслив депутат.

Як зазначив Турчинов, опозиція вже поставила Кличку "дедлайн" - до кінця цього тижня. "Мені здається, цей тиждень має стати останнім, коли необхідно визначитися", - сказав він.

Народний депутат також додав, що наразі переговори про можливе балотування в мери від опозиції ведуться з Петром Порошенком та іншими кандидатами. На думку Турчинова, після обрання єдиної кандидатури інші претенденти мають відмовитися від мерських амбіцій. "Кожен член нашої команди може висувати свою кандидатуру, розміщаючи білборди - не бачу в цьому ніяких проблем. Але коли опозиція визначиться з єдиним кандидатом, вважаю, що всі повинні підкоритися партійній дисципліні", - сказав він, коментуючи появу в Києві білбордів Миколи Катеринчука.

Нагадаємо, вчора, 14 березня, в УДАРі спростували інформацію щодо висування у мери Києва Володимира Кличка.

 

Автор: admin от 15.03.2013
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X