Русский Выберите язык  Выберите язык

Розенко: Парламент должен определиться относительно даты выборов в Киеве

Першим питанням, яке має бути розглянуто парламентом після розблокування – призначення   дати проведення виборів мера столиці та Київради. Про це в ефірі  телеканалу ТВі заявив народний депутат від «УДАРу» Павло Розенко.

«Основне для нас, аби вибори в Києві нарешті відбулися. Ми наполягаємо аби одне з перших питань, яке розглядатиме розблокована Верховна Рада було призначення дати виборів», - сказав він. Розенко нагадав, що профільний комітет, за ініціативою трьох опозиційних фракцій, рекомендував Верховній Раді ухвалити рішення про проведення виборів 2 червня поточного року.

За словами депутата, сьогодні соціологічні опитування показують, що кандидат на посаду мера, якого висунуть і підтримуватимуть усі опозиційні сили, перемагає висуванця влади. В той же час, наголосив Розенко, важливо також опозиційним силам домовитися щодо висунення узгоджених кандидатів в депутати Київради за мажоритарними округами. «Від трьох опозиційних сил має бути узгоджений єдиний кандидат на посаду мера. Друга принципова позиція – узгодження по мажоритарних округах єдиних кандидатів від опозиції до Київської міської ради», - сказав Павло Розенко.

klichko.org

 

Автор: admin от 14.03.2013
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X