Русский Выберите язык  Выберите язык

Олександра Кужель про вартість депутатських мандатів

Стати депутатом Київської міської ради чи Верховної Ради коштує до 5 мільйонів, повідомляє TCH.ua

Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявила координатор руху "Громадський спротив" Олександра Кужель. "Грошей у міському бюджеті на одного депутата Київради більше, ніж у державному на одного депутата Верховної Ради. Приблизно 19 млрд. десь на 100 осіб. І тому я знаю, що обратися депутатом Київської міської ради коштує до 5 мільйонів - як до Верховної Ради ", - сказала вона.
 
Олександра Кужель

Кужель також вважає, що опозиція повинна висунути єдиного кандидата в мери Києва."І якщо буде прийнято рішення, що це буде Віталій Кличко, то я ні в якому разі не стану йти в мери", - сказала вона. На думку Кужель, Кличко "потрібно тоді чесно сказати виборцям, що він залишає партійність". "Тому що я впевнена, що мер Києва не повинен мати відношення до партії, будь-хто. Він повинен бути мером всіх киян", - зазначила політик. Вона вважає, що для Кличка не буде великою проблемою покинути партію, тому що "не зробив ще Кличко чогось такого політичного зі своєю партією, щоб йому дуже важко було морально її кидати". 

 

 

Автор: admin от 29.03.2012





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X