Русский Выберите язык  Выберите язык

А. Мороз про рейтинг СПУ

Соціалістична ідеологія затребувана в суспільстві. Сьогодні рейтинг СПУ в деяких областях, наприклад, у Запорізькій-4%. У Луганській області, яка кілька років тому 90% голосів підтримувала ПР, сьогодні рейтинг партії влади впав до 9%. Про це глава ВР 2 і 5 скликань А. Мороз сказав у прямому ефірі програми «Про головне» на ТВі. 

На його думку, той факт, що колишні депутати-члени Соцпартії будуть балотуватися в парламент за мажоритарними округами, також підніме рейтинг СПУ. Мороз підтвердив, що він буде балотуватися по Миронівському виборчому округу, у Київській області. 

Він висловив упевненість, що новий лідер партії П.Устенко збереже ідеологічний курс СПУ. «Я не думаю, що нам треба рватися вперед, зараз СПУ необхідно закріпитися на ідеологічних позиціях» - сказав Мороз. 

На його думку, в цьому допоможе досвід Європи (в тому числі, приклад Франції, де в першому турі виборів президента впевнену перемогу здобув представник соціалістів) і незмінна позиція СПУ по відношенню до нинішньої влади: «Ми в опозиції до нинішньої влади, яка мало чим відрізняється від попередньої », - резюмував О.Мороз. 

spu.in.ua

 

Автор: admin от 09.05.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X