Русский Выберите язык  Выберите язык

Наливайченко: Оппозиция должна быть действенной и иметь лидеров от новых политических сил, которые не бегали к власти за должностями

Новообраний народний депутат від «УДАРу» Валентин Наливайченко вважає, що опозиція повинна мати лідерів від нових політичних сил, котрі ніколи не бігали до влади за посадами, і дивується, коли від нових політсил очікують появи «тушок». Про це він заявив в інтерв’ю інтернет-виданню «Обозреватель».

«Успіх опозиції у майбутньому парламенті залежатиме від того, чи будуть враховані помилки попередніх об’єднань. Ви самі знаєте про сварки, інтриги, нещирість, властиві опозиційним силам у минулому. Те саме стосується і «тушок». Це так звані опозиціонери у минулому парламенті створили нездорову атмосферу, побудували таку собі психлікарню, де втрачений здоровий глузд, коли люди постійно мігрують з фракції у фракцію, створюють свої мікропартії», - сказав Наливайченко.

«Якщо хтось бігав по фракціях та олігархах раніше і думає, що це нікому не відомо, то будь ласка – Wikileaks вже все надрукував… Ми це минуле не хочемо і не будемо брати із собою. А найцікавіше, що такі розмови походять від людей, чиє середовище «тушок» і створило, а не від тих, хто вперше заходить до парламенту», - каже політик.

«Ті, хто це породив, і має за це відповідати… Дивно чути, коли нам сьогодні говорять, що в УДАРі та «Свободі» будуть «тушки». Ні, шановні, ми до вашої психлікарні ніякого стосунку не маємо і мати не будемо», - наголосив Наливайченко.

При цьому він висловив переконання, що нова опозиція повинна бути «дієвою, агресивною, мати нових лідерів від нових політичних сил, котрі ніколи не бігали до влади за посадами, і вести відчайдушну боротьбу як за часів В’ячеслава Чорновола та «Народної Ради»: «Потрібна активність, помножена на взаємодію з громадськими рухами та активістами. Зараз найголовніше – не втратити зв'язок з людьми, який виник під час виборчої кампанії».

klichko.org

 

Автор: admin от 24.11.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X