Русский Выберите язык  Выберите язык

В Житомире тоже выключили горячую воду. Из-за поражения кандидата от власти?

Влада вживає різноманітних заходів для покарання людей у тих регіонах, де проголосували проти Партії регіонів та її висуванців у мажоритарних округах. Про це заявляють в партії «УДАР».

В «УДАРі» наголошують: про політичну помсту промовисто свідчать останні факти відключення води й опалення у тих регіонах, які не підтримали владу та її висуванців. Так, в Житомирі, де з великим відривом (60 проти 25%) кандидат від опозиції переміг чинного губернатора Рижука, після виборів вирішили відключити усьому місту гарячу воду. Без опалення і гарячої води залишився й Бориспіль на Київщині, де «Київоблгаз» відключив подачу газу на 16 з 19 котелень міста. Керівництво Борисполя заявляє, що боргів перед газовиками не має, відтак, відключення є незаконним та скоріш за все пов’язано з тим, що в місті «погано голосували за Партію регіонів». В «УДАРі» нагадують і про публічні заяви прем’єр-міністра Азарова, який, наприклад, під час зустрічі із колективом «Домобудівного комбінату № 4» в столиці заявив: «Люди, за яких ви голосували, вам не допоможуть».

У інших регіонах, де також голосували проти влади, гостро постало питання навіть заробітних плат і базових комунальних послуг, зауважують в партії. «Основна причина цього – бюджетна політика влади напередодні виборів, коли родичі й інші наближені до можновладців отримували на свої округи десятки мільйонів гривень з бюджету для підкупу виборців. Тепер бюджет у кризі, а влада вирішила економити на тих регіонах і населених пунктах, які голосували проти неї», – йдеться в заяві партії.

В «УДАРі» наголошують, що бюджет країни – це не особистий фонд Партії регіонів, Азарова чи Януковича. «Спроби використати перерозподіл бюджетних грошей залежно від політичних симпатій виборців – злочинні, і мають бути припинені», – заявляють в «УДАРі».

klichko.org

По теме:
Борисполю перекрыли газ за то что в городе плохо голосовали за ПР. ВИДЕО

 

Автор: admin от 15.11.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X