Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1100/urchinov-liya-imoshenko-podderzhivaet-obedinenie-oppozitsionnyh-sil/

Версия для печати / Оригинальная версия





Турчинов: Юлия Тимошенко поддерживает объединение оппозиционных сил

Юлія Тимошенко підтримала вчорашню заяву опозиційних сил про спільні дії.

Про це повідомив під час брифінгу у Харкові Голова фракції «БЮТ-Батьківщина», захисник лідера опозиції Андрій Кожем’якін.

За його словами, Юлія Тимошенко наголосила на своїй готовності боротися з фальсифікаціями виборів, поки вони не будуть визнані нелегітимними разом з цим парламентом.

«Але вона підтримала вчорашнє рішення політичних партій. Більше того, вона зобов’язала мене передати майбутнім колегам по фракції перелік перших 12-ти законів, які повинні бути прийняті першочергово», - сказав Андрій Кожем’якін.

Він повідомив, що ці законопроекти стосуються соціально-економічних проблем.

«Дані законопроекти стосуються пенсійної реформи, податкового кодексу, питання української мови, питання землі - тобто ті питання, які реально зможуть покращити життя українського народу», - сказав Кожем’якін.

У свою чергу Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов зазначив, що рішення, яке було прийняте вчора опозиційними політичними силами, не стосувалося входження чи не входження до Верховної Ради.

«Рішення перш за все стосувалося продовження боротьби і того, що ми це будемо робити разом», - наголосив він.

«Ми не знімаємо з порядку денного невизнання виборів на вкрадених у наших друзів мандатів у мажоритарних округах», - сказав Олександр Турчинов.

Він також наголосив, що опозиція вимагає «повернути вкрадені відсотки у політичних партій, які чесно перемогли на виборах».

«Головне, що ми почули через Андрія Кожем’якіна від Юлії Тимошенко - це те, що вона повністю підтримує єднання опозиційних сил», - додав Турчинов.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 13.11.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X