Русский Выберите язык  Выберите язык

Пинзеник: Эти выборы показали, что власть попыталась назначать депутатов вместо избрания путем голосования

Якщо владі вдасться сьогодні безкарно фальшувати вибори, то процес голосування в Україні може стати  взагалі не потрібним. Влада просто призначатиме депутатів, замість обрання їх всенародним голосуванням. Саме  така спроба і відбулась на цих парламентських виборах. Про це заявив кандидат у депутати від партії «УДАР» Віктор Пинзеник в ефірі ток-шоу «Велика політика».

«Відповідальність за вибори несе влада, а не представники опозиції, які не мають представництва ні в уряді, ні у парламентській більшості. Тому повна відповідальність за те, що до цього часу не оголошені результати виборів, лежить на нинішній владі», - наголосив Віктор Пинзеник.

Кандидат від «УДАРу» висловив упевненість, що єдиний вихід з патової ситуації, яка склалася з підведенням підсумків голосування – встановлення реальних результатів виборів. "Ми пропонуємо цілком цивілізовані способи вирішення ситуації з виборами. У нас є усі оригінали протоколів і опозиція запропонувала встановити результати виборів за цими протоколами. Ми говоримо про раціональні рішення і готові обнулити списки партії лише у крайньому випадку, однак ми хочемо бачити готовність влади робити цивілізовані кроки", - зазначив Пинзеник.

Віктор Пинзеник також наголосив, що визнання перемоги опозиційних кандидатів – принципове для «УДАРу». Тож пропозиції представників Партії регіонів про створення широкої коаліції неприйнятні для партії «УДАР». Віктор Пинзеник нагадав, що об’єднання у новому парламенті можливе лише за ідеологічними принципами. А у «УДАРу» та Партії Регіонів кардинально різні цінності та ключове бачення розвитку країни. «До якої співпраці нас запрошують? До життя в борг з величезним дефіцитом бюджету, який залишив цей уряд? До зростаючого державного боргу, непрогнозованого обмінного курсу, поганого інвестиційного клімату? Людей ніколи не зможе об’єднати дерибан посад – «УДАР» ніколи не буде цим займатися», - заявив кандидат від «УДАРу».

Віктор Пинзеник додав, що партія влади, не зважаючи на адмінресурс, «Беркут» та підконтрольні суди, отримала від людей чіткий сигнал про недовіру, адже виборці вийшли на вулиці, щоб захисти свій вибір та показати владі, що сфальсифікувати результати не вдасться.

klichko.org

 

Автор: admin от 10.11.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X