Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1077/zayavlenie-obedinennoi-oppozitsii-ybatkivschina/

Версия для печати / Оригинальная версия





Заявление Объединенной оппозиции «Батькивщина»

9 листопада президент Віктор Янукович заявив, що нібито головна проблема парламентських виборів полягала у формуванні окружних і дільничних виборчих комісій шляхом жеребкування, як було запропоновано опозиційними партіями.

Нагадаємо Вікторові Федоровичу, який лише з великими перервами повертається до українського життя, що головна проблема цих парламентських виборів – недопуск владою до участі у виборах лідера опозиції Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, масовий підкуп виборців, масштабне застосування владою адміністративного ресурсу та тотальні  цинічні фальсифікації їх результатів, які були здійснені у тому числі через підконтрольні Партії регіонів та її сателітами виборчі комісії.

І справа тут не в нормах закону «Про вибори народних депутатів України», а в їх своєрідному трактуванні Центральною виборчою комісією, яка своїми постановами у травні та вересні 2012 року затвердила такий порядок жеребкування, який призвів до входження до виборчих комісій представників технічних партій, печатки яких лежали у сейфі Партії регіонів. Разом з тим, опозиційні партії «Свобода» та УДАР не мали своїх членів дільничних та окружних комісій.

Ми переконані, що такі заяви Віктора Януковича лише відволікають увагу від дійсно важливих проблем політичного та соціально-економічного життя українців: проблем демократичності і чесності виборів, проблем подолання бідності, за які повну відповідальність несе нинішня влада на чолі з Віктором Януковичем.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 09.11.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X