Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1070/liya-imoshenko-perevybory-v-okrugah-gde-u-oppozitsii-ukrali-pobedu-ne-nuzhny-a-rezultaty-v-nih-dolzhna-ustanovit-ik/

Версия для печати / Оригинальная версия





Юлия Тимошенко: Перевыборы в округах, где у оппозиции украли победу, не нужны, а результаты в них должна установить ЦИК

Позиція Юлії Тимошенко щодо спірних округів незмінна – ніяких перевиборів проводити не треба, а результати може встановити Центральна виборча комісія.

Про це журналістам на брифінгу у Харкові повідомив захисник лідера опозиції Сергій Власенко.

«Ніякі перевибори ні на яких спірних округах не повинні відбуватися, адже громадяни України абсолютно чітко висловили свою позицію по відношенню до тих кандидатів, які були на цих округах. Громадяни України абсолютно чітко підтримали представників опозиції на цих округах. В розпорядженні ЦВК є абсолютно достатні фактичні документи і дані, які допоможуть їм встановити результати: оригінали протоколів, відео з тих славнозвісних відеокамер, яке фіксувало в закритому режимі підрахунок голосів. Тому ЦВК має всі підстави самостійно підбити підсумки по тих округах, які вважаються проблемними, для того, щоб не викривляти волевиявлення громадян», - повідомив Власенко.

За його словами, Юлія Тимошенко впевнена, що ті проблеми, які є на окремих округах, є лише верхівкою айсбергу.

Захисник нагадав журналістам позицію лідера опозиції щодо сфальсифікованих парламентських виборів.

«Вибори були сфальсифіковані від самого початку і до самого кінця. Ці округи лише є взірцем, взірцем тих випадків, коли влада перейшла всі можливі червоні риски під час фальсифікацій результатів виборів», - сказав він.

Сергій Власенко зазначив, що теза діючої влади про те, що вона не має відношення до ситуації, є абсурдною, оскільки саме на державу покладається обов’язок забезпечення проведення виборів та підрахунку голосів.

«Персональну відповідальність за організацію фальсифікацій несе особисто Віктор Янукович, на замовлення якого зараз відбувається те, що відбувається. І те, що Янукович, по суті, самоусунувся від будь-якої реакції, ще раз підтверджує, що він особисто зацікавлений в результатах», - зазначив Сергій Власенко.

byut.com.ua

 

Автор: admin от 08.11.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X