Русский Выберите язык  Выберите язык

Фальсификаторы выборов. Полный список

У вівторок опозиція оприлюднила список людей, які, на їхню думку, фальсифікували вибори в округах.

Список прізвищ міститься на п’ятьох сторінках проекту постанови про створення парламентської тимчасової слідчої комісії про розслідування фактів фальсифікації.

Опозиція просить притягнути до кримінальної відповідальності як чиновників рівня губернаторів, так і рядових членів ОВК і суддів.

Зокрема, у списку претендентів на 6-річне ув’язнення опинилися голова КМДА Олександр Попов, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, Вінницької ОДА Микола Джига, Миколаївської ОДА Микола Круглов, Київської ОДА Анатолій Присяжнюк, голова ОВК №194 Ольга Козько, №197 Максим Оніщенко, №132 Василь Микитюк.

У додатку до постанови опозиціонери наводять факти, які можуть лягти в основу кримінальних справ – по кожному округи описані допущені чиновниками порушення.

Однак у вівторок Верховна Рада відмовилася ухвалювати постанову опозиції і розбиратися з конкретними фактами фальсифікації і карати винних.

Натомість депутати створили ТСК щодо з’ясування обставин встановлення результатів волевиявлення громадян у "проблемних" округах. До неї увійшли такі одіозні персонажі, як Вадим Колесніченко і Владислав Лук’янов.

"Українська правда" публікує текст постанови з повним списком прізвищ людей, які, на думку опозиції, фальсифікували вибори. Також публікуємо додаток до документу, в якому описані факти фальшування.

ТЕКСТ ПОСТАНОВИ З ПРІЗВИЩАМИ

 
 
 
 
 
 

ДОДАТОК ДО ПОСТАНОВИ

 
 
 
 
 

 

Автор: admin от 07.11.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X