Выборы в Украине, Результаты парламентских выборов в Украине, Президентские выборы 2019


http://vibori.co.ua/articles/1/1049/levchenko-i-pilipishin-ne-hotyat-idti-na-perevybory/

Версия для печати / Оригинальная версия





Левченко и Пилипишин не хотят идти на перевыборы

Рішення ЦВК про проведення повторних виборів у київському окрузі № 223 кандидат від ВО «Свобода» Юрій Левченко і представник його конкурента самовисуванця Віктора Пилипишина В’ячеслав Боядін вважають недоцільним

Обидві сторони впевнені у своїй перемозі, тому підстав для повторного голосування не бачать, передають
«КОМЕНТАРІ» з посиланням на «5 канал».

Левченко називає цю постанову Центрвиборчкому грубою помилкою, адже за його словами, він має на руках всі протоколи з мокрими печатками, які засвідчують його перемогу.

Сторона його головного опонента Пилипишина теж не бачить доцільності в перевиборах. Однак у разі повторного голосування сподівається на перемогу в окрузі з великим відривом.

«Не знаю, з якою метою було ухвалено цю постанову. Мені здається, якщо все-таки будуть призначені перевибори, то ми отримаємо на них перемогу ще більшу, ніж ми плануємо отримати зараз», заявила довірена особа Пилипишина В´ячеслав Боядін.

У свою чергу Левченко зазначив, що вважає рішення про призначення перевиборів абсолютно неправильним. «Якщо вони дійсно призначили перевибори, я вважаю, що це абсолютно неправильно. Є чіткий переможець, є всі протоколи з мокрими печатками. Все, що, на мою думку, потрібно було зробити ЦВК - це взяти контроль над процесом, і, використовуючи ці протоколи, встановити результати виборів», - сказав Левченко.

Як повідомляли «Коментарі», Центральна виборча комісія України в постанові, ухваленій у понеділок, визнала неможливість встановлення достовірних результатів виборів у 5 одномандатних округах: № 94, 132, 194, 197, 223.

Крім того, ЦВК визнала необхідність проведення повторних виборів у цих округах і звертається до Верховної Ради щодо ухвалення нею рішення про проведення повторних виборів у цих округах.

5 листопада окружна комісія № 223 (Київ) ухвалила рішення про перерахунок голосів на 11 виборчих дільницях.

Згідно з даними ЦВК, 100% протоколів не опрацьовано в єдиному окрузі із 225 - 223. Так, згідно з опрацьованими 88,11% протоколів, лідирує «свободівець» Юрій Левченко - у нього 27,58% голосів. У його конкурента, самовисуванця Віктора Пилипишина - 27,55%.

 

Автор: admin от 06.11.2012
Оценка: 





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. |


 

CMS Status-X