Русский Выберите язык  Выберите язык

«Беркут» украл у «УДАРа» 10 палаток

Під час мітингу опозиції під ЦВК правоохоронці намагалися затримати співробітників київського міського штабу партії «УДАР».

За словами очевидців, бійці «Беркуту» оточили автомобіль «ударівців», відкрили його та забрали звідти 10 партійних палаток. Палатки переклали в міліцейську машину і вивезли у невідомому напрямку.

Для затримання співробітників штабу «УДАРу» правоохоронці намагалися скласти протоколи, але «ударівці» покликали журналістів з камерою і таким чином змогли прорватися крізь оточення «Беркуту».

Під ЦВК зараз триває мітинг опозиції проти фальсифікацій результатів парламентських виборів. На мітингу вже виступив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. Він закликав бійців «Беркуту» не виконувати злочинних наказів. Кличко наголосив, що «УДАР» відстоюватиме дотримання закону у визначенні результатів виборів. «Ми не визнаємо виборів, які відбуваються в умовах тотального беззаконня», – сказав Кличко.

На площі під ЦВК зараз знаходиться кілька тисяч людей. 

klichko.org

 

Автор: admin от 05.11.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X