Русский Выберите язык  Выберите язык

Вадим Колесніченко - коментарі соцопитування

Люди втомилися від галасу навколо екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, і тому її рейтинги знижуються. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко, коментуючи дані останнього соцопитування Київського міжнародного інституту соціології, згідно з якими в рейтингу претендентів на пост Президента України чинний Глава держави Віктор Янукович випереджає екс-прем'єра Юлію Тимошенко на 8%.

«Ми можемо переглянути динаміку - за останні місяці показники довіри до Президента виросли. І це зростання показує, що люди підтримують соціальні ініціативи Глави держави. Я можу тільки висловити задоволення, що Віктор Янукович є Почесним Лідером Партії регіонів », - зазначив В. Колесніченко.

Він переконаний, що на найближчих виборах до парламенту виборці також віддадуть свої голоси партії влади, тому що підтримують ініційовані нею реформи, які спрямовані на покращення життя кожного громадянина України.

«Чим вище буде добробут людей, тим більше буде підтримка влади і тих реформ, які ми проводимо», - підкреслив політик.

Депутат також зазначив, що екс-прем'єр Ю. Тимошенко втрачає довіру людей, і її рейтинги падають, тому що люди втомилися від постійної галасу навколо її імені.


Прес-служба Партії регіонів

 

Автор: admin от 29.04.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X