Русский Выберите язык  Выберите язык

Оппозиция готова к провокациям в день выборов

Олександр Турчинов запевнив, що Об'єднана опозиція готова до провокацій у день виборів, але діятиме виключно за законом - повідомляє Gazeta.ua

"Ми готові до будь-яких провокацій, нічого не боїмося. Тому що всі, хто живе сьогодні в Україні, повинен припинити боятися. Ми діємо до чинної Конституції та законодавства. Ми переконані в нашій позиції. І сподіваємося, що більшість українських громадян дасть відповідь на цю ситуацію, яка відбувається в Україні", - наголосив політик.

Відповівдаючи на запитання, чи збирається опозиція знімати свою рекламу через "день тиші", який буде завтра, коли заборонена будь-яка агітація, Турчинов запевнив, що влада вже перед цим і так прибрала всю агітацію опозиції.

"Влада так ефективно відпрацювала технологію знищення наших матеріалів, що до "дня тиші" мабуть матеріали від Об'єднаної опозиції вже не доживають. Вони псують наші білборди, нашу зовнішню агітацію, зривають наші наклейки, знищують газети, нападають на наших агітаторів. Вони прибирають не тільки агітацію, а не дають можливості багатьом громадянам отримати інформацію, яку ми пробуємо донести за допомогою публічної агітації", - наголосив він.

 

 

Автор: admin от 26.10.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X