Русский Выберите язык  Выберите язык

ВО Свобода: Киевский провластный кандидат Галина Герега готовит подкуп наблюдателей

23 жовтня 2012 року представник провладного кандидата у 215-му окрузі Галини Гереги намагався підкупити спостерігачів однієї з дільниць "безкоштовними обідами". Представниця Гереги отримала відмову, а вже наступного дня було закрито їдальню, яка мала забезпечувати їжею працівників виборчої дільниці.

Усе почалося з того, що на дільницю №315, яка розміщується у київській школі №218 по вулиці Курчатова, 6-а і належить до 215-го мажоритарного округу, прийшла невідома жінка. Черговому на дільниці вона представилась "заступником голови ДВК" і попросила список спостерігачів на цій дільниці. Виписавши з нього сім прізвищ, вона попросила чергового повідомити їх про якісь "збори" і заявила про можливість отримати "безкоштовні обіди" у день виборів коштом Г. Гереги. Однак незабаром про інцидент дізнався голова ДВК, член Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Панченко. Як виявилося, цю особу він не знає і вона не є його заступником. А обговорювати на "зборах" мали можливість безкоштовного харчування за рахунок кандидата Гереги.

Як відомо, подібний сценарій застосовувала команда Черновецького під час виборів міського голови Києва: спочатку "благодійники" безкоштовно годували спостерігачів, підкуповували й схиляли на свій бік, а ті згодом заплющували очі на фальсифікації. Підтвердженням цієї підозри є і обрані спостерігачі – усі до одного представники фіктивних провладних партій: "Віче", "Демократична партія угорців України", "Партія народний порядок", "Соціал-патріотична асамблея слов'ян", "Молодіжна партія України", "Партія вільних демократів", "Партія союз".

Наступного дня, 24 жовтня, ця історія мала продовження. З самого ранку до школи, де розташована дільниця, прийшли представники міської влади. За абсурдними звинуваченнями у "заборгованості за електроенергію" було закрито і опломбовано шкільну їдальню. Відтак і школярі, і вчителі два дні будуть позбавлені можливості їсти лише через те, що у шкільної адміністрації була домовленість із членами ДВК про приготування їжі для них у день виборів!

Очевидно, що "безкоштовний сир" – це лише перший крок у намаганні підкупу членів дільничної комісії. Як повідомила директорка школи, вони не мають жодних заборгованостей і чують про них уперше. Разом із тим, вже стало відомо про подібні спроби підкупу на інших дільницях.

Довідка: Єдиним опозиційним кандидатом у 215-му окрузі є керівник Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Іллєнко.

Прес-служба Київської міської організації ВО "Свобода"

 

Автор: admin от 24.10.2012
Оценка: 





  

Вы не можете комментировать!

 

Печать | Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на vibori.co.ua. | | Контакты
CMS Status-X